KUNDVAGN

Inga produkter
Till kundvagnen


LOGGA IN
Facebook

Klarna Checkout/img/dhl_logo.png
/img/Schenkerlogga.jpg
/img/posten.png

Sofia Rhedin

Sofia Rhedin Jag heter Sofia Rhedin och arbetade som bildlärare i Vänersborg när jag efter ett tufft halvår gick i väggen och blev sjukskriven.
Jag var väldigt rådvill under denna tid, men jag tyckte om att sitta vid datorn och samla mina lektioner och tankar om mitt yrke.
Det blev en sorts tröst för mig, att sammanställa detta.
Så småningom väcktes en tanke att jag kanske skulle försöka att få materialet utgivet och jag skrev till sju olika läromedelsförlag tills jag fick ett positivt svar från Thelin läromedelsförlag.

Det har varit väldigt roligt att arbeta med boken eftersom bildlärare inte har något direkt läromedel och jag tror att det finns ett behov att ett sådant.
I efterhand ser jag boken som en sorts tolkning av läroplanen eftersom den följer det centrala innehållet så tätt och det har varit roligt att presentera olika övningar i digital teknik, trots att jag är väl medveten om att många skolor inte har tillräckligt med uttrustning för digital bildframställning.
Boken visar med största tydlighet att vi uppmanas att arbeta med olika digitala tekniker i ämnet bild i läroplanen. Jag hoppas att bildlärare ska kunna använda boken då man ska söka ekonomiska medel för att kunna undervisa i digitala tekniker.Press:
Ttela 2016-08-18
Ttela 2011-08-12